Vi har pt. følgende aktive grupper.

Har du ideer/ønsker til noget andet - KONTAKT OS.

Vi vil gøre vores yderste for at skabe rammerne for nye grupper.

 

Dåstrupperne.

Er et underholdningsorkester med to harmonikaspillere, en trommeslager og en vokalist.

Dåstrupperne optræder glad og gerne med et bredt repertoire af nye og gamle melodier, som kan få alle ud på dansegulvet.

Gruppen deltager i en del harmonikatræf.

Der øves privat.

Vor jazzgruppe Carlsson’s A-Train er velfungerende, swinger rigtigt godt
og spillelysten er stor.

Forbindelserne er mange, så overvejer man at kaste sig over jazzen hjælper foreningen gerne med at formidle kontakt til andre musikere via et godt musikernetværk.

Carlsson's A-Train består af Nils Bielefeldt sang, Steen Søder sax, Claus Barfoed klaver, Erik Larsen trommer, Poul Pedersen bas og Michael Carlsson guitar.

Alle instrumenter er velkomne, men især i rytmegruppen (bas, tromme, klaver og guitar) er der ofte mangel på musikere.

  Jazzinteresserede kan kontakte
Michael Carlsson på

 Tlf. 2021 6892 eller Mail: michael.carlsson@mail.tele.dk

 

Viby Visegruppe.

Vi startede i 2007. Vores formål er at synge de viser vi kan lide. De fleste af os finder selv vore viser. Så repertoiret er meget forskelligt. Vi synger sange tilbage til 1800 tallet og frem til i dag. Kan du ikke selv finde hvilke sange du vil synge, så er vores kunstneriske leder god til at finde den sang der passer til den enkelte.

Vi øver os mindst 45-50 gange om året på Dåstrup Skole om mandagen fra kl. 18.30-21.00. Vi afholder fast 4 koncerter. En efterårs/vinterkoncert gerne med et tema, en julekoncert hvor vi synger julens sange, en forårskoncert og en aften hvor vi synger foråret ind på Birkede Gl Skole.

Derudover afholder vi en gang om året en søndagsmatinee i Cosmos cafeen.

Der er ingen krav om at kunne noder, men det vil selvfølgelig være en fordel. Ny medlemmer bliver ikke straks kastet ud i at optræde; men øves op over en periode.

Visegruppens øveaftener bliver optaget og udsendt til hver enkelt medlem af visegruppen. Så man kan øve sig til næste øveaften.

Man sørger selv for at finde noder og tekst. Og hvis dette ikke kan lade sig gøre, er der flere i visegruppen der vil være behjælpelig med at finde node og tekst.

Visegruppens kunstneriske leder er Ruth Fokdal, tlf. 2388 8166
Visegruppens koordinator er Bent Ramsnæs, tlf. 2745 2599
Visegruppens pianist er Beinir Nattestad, tlf. 2087 0739

Hvis du vil være med kan du ringe til en af ovenstående.

Visegruppen består af 7 sangere og 1 pianist som også spiller guitar.

Flying Rocks.

Vores basis er tresserrock’en (f.eks. Rolling Stones, Beatles, Credence Clearwater  Janis Joplin), men herudover også enkelte 50’r-numre (Rock Around the Clock) samt Gasolin-numre (70’rne).
 

Vi spiller hver tirsdag aften (næsten) på Klostermarkskolen i Roskilde og deltager i jams rundt omkring og sørger for musikken ved arrangementer som f.eks. Kræftens bekæmpelses arrangementer ”Løb for livet” samt på Cafeer og værtshuse.

Kontaktinfo:
Erik Gaden, tlf. 2186 2383
eller på mail: erikgaden@hotmail.com 

 

 

til toppen  til forsiden