Næste arrangementer:

Ja - nu går det stærkt....

Læs videre, for det stopper ikke her...

Viby Jazzdays Koncerterne har været utroligt populære og har samlet mellem 150 og 200 publikummer hver gang. Derfor er det ekstra trist at det dejlige frirum i Viby nedlægges og dermed åbner spørgsmålet om succesen kan fortsætte til næste år.
Men foreløbig skal sæsonen afsluttes og det bliver med det lokale Swing band Carlsson’s A-Train. Orkesteret har med den nuværende besætning eksisteret i 6 år og har i den tid spillet lokalt til Høstfester, Gudstjenester, Jazz Jams i Vibyhallen samt fyraftens jazz i Kultur Cosmos så nogen nærmere præsentation er næppe nødvendig. 
Fra Kultur Cosmos og Viby Musikforening skal der lyde en stor tak til et stort, engageret og trofast publikum der har gjort koncerterne til en hel unik oplevelse og det ikke mindst for de musikere der har optrådt. Det har været et gennemgående tema når vi har snakket med dem efter koncerterne.
Også en stor tak til Roskilde Kommune der har støttet Viby Jazz Days. Uden denne økonomiske indsprøjtning havde koncerterne, og den høje kvalitet af musikken, ikke været mulig. 
Koncerten den 8. september starter kl. 11:00
og der vil som sædvanlig være mulighed for at købe fadøl, vand og kaffe
til meget rimelige priser.

På vegne af Kultur Cosmos og Viby Musikforening / Michael Carlsson

Så går det løs igen...

Arne Würgler med venner i Dåstrup Forsamlingshus

Efter en dejlig lang og varm sommer med Jazz Days og andre udendørsarrangementer er det nu tid til igen at søge indendørs i det hyggelige Dåstrup Forsamlingshus.

21. september har Viby Musikforening som første arrangement i efteråret valgt et gensyn med en af Danmarks store troubadourer,
Arne Würgler, der nok mest er kendt for sit mangeårige samarbejde med Benny Holst, men derudover har en lang og alsidig karriere bag sig. Der er vel nærmest ikke den musikgenre han ikke har prøvet kræfter med herunder protest sange, rock samt kabaret og film- og teatermusik.

Det bliver også til et meget spændende og sjældent genhør med en anden af dansk musiks helt store veteraner, Nils Tuxen, som mange vil huske fra Savage Rose i halvfjerdserne. I dag fastboende i Tyskland med fornem international karriere med bl.a. Depeche Mode, Hannes Wader og Roger Whittaker. 

Sidst men ikke mindst består aftenens trio af Banjodronningen Sine Bach Rüttel der trods sin unge alder har markeret sig stærkt som en af landets allerbedste banjospillere. Sine synger bl.a. i koret i Neighbours & Friends, og som Danmarks bedste banjospiller er hun også flittig brugt når der er koncert i Mariehaven.

Arrangementet starter med spisning kl. 18:00 hvor der serveres oksefilet med kartoffeltårne og salat samt efterfølgende kaffe. Pris incl. spisning kr. 170,- for medlemmer og kr. 200,- for ikke medlemmer. Ønsker man ikke at deltage i spisning åbnes dørene 19:00 og prisen er kr. 100,-.

Billetter skal forudbestilles hos Viby musikforenings formand Erik Larsen senest 19. sept.
på tlf. 7178 4130 eller Email: vibymusikforening@gmail.com.