Næste arrangementer:

Fredag den 3. maj 2019
og mandag den 13. maj 2019 (se længere nede) 

Det er lykkedes os at få Maries Festival Band til at komme til Sjælland den 3. maj.

Det er sang og musik af høj klasse, når de 4 professionelle musikere i Maries Festival Band optræder. Maries Festival Band opstod, da Helge Engelbrecht skulle bruge et band, der kunne tage imod publikum til ”Sommersang i Mariehaven” kendt fra DK4.

 Bandet består af fire unge spillemænd, der alle har en kærlighed til det nostalgiske repertoire af revyviser og gårdsange. Det er en genre, hvor den gode historie og den iørefaldende melodi er i højsædet, sangene er sjove, triste og drivende sentimentale - der kan grines, grædes og synges med!

Alt i alt venter der publikum en fornøjelig stund og stor koncertoplevelse når disse 4 dygtige musikere, Kristian Rusbjerg, Frey Klarskov, Jonas Kongsted og Christoffer Dam på henholdsvis Harmonika, guitar, sang, kontrabas, violin, mandolin, mundharpe, sav, sang mm går på scenen.

Repertoiret spænder vidt fra ”Man kan vel ikke gøre for, at man har charme”, ”Manden på risten” til festlige folkemusik-numre, hvor man er velkommen
til at tage en swing-om, hvis man har lyst.

Det foregår i Dåstrup Forsamligshus, Byvejen 15 4130 Viby Sj.
Og vi starter vanen tro op med fællesspisning klokken 18.00 og menuen denne dag
er buffet med to slags kød, kartofler, salat og flutes. Efter maden serveres kaffe.

Billetter SKAL bestillles senest tirsdag den 30 april på 
telefon 7178 4130 eller via mail vibymusikforening@gmail.com

Pris inkl. spisning kr.150,- for medlemmer og kr. 180,- for ikke medlemmer. Ønsker man ikke at deltage i spisning åbnes dørene 19:00 og prisen er kr. 100,- men til dette arrangement kan det ikke garanteres, at der er ledige pladser.

Forårssang i Birkede Gamle Skole

Møllevej 16, 4130 Viby Sj.

13. maj 2019. 19:00-21:30

 

Kom og syng med på forårets skønne sange

Mandag den 13. maj er der igen mulighed for at synge foråret i møde. Foråret er lige om hjørnet og dermed er det også blevet tid til Viby Musikforenings traditionelle ”syng med” aften i den hyggelige Birkede gl. skole. Igen i år er det foreningens Visegruppe der har udvalgt en buket forårssange og det er naturligvis også dem der synger for. Sanghæfter bliver udleveret på skolen.

Tidspunktet for arrangementet er kl. 19:00-21:30 og prisen er kr. 50,-
Inkluderet i prisen er kaffe og kage.

Billetter skal forudbestilles hos Viby musikforenings kasserer Eigil Carlsen senest 8. maj
på tlf.
7878 4707 eller via maileigilc3@gmail.com